Deze applicatie zal per niet meer bestaan.
Wie hier vragen over heeft kan contact opnemen met Anne-Miek de Kleijn (a.dekleijn@iknl.nl)

over werkgroepen | landelijke werkgroepen | regionale werkgroepen | disclaimer | cookiebeleid | privacyverklaring | beveiligingskwetsbaarheid melden
 
 
Mammacareverpleegkundigen

* welkom
* agenda

Subwerkgroep:
Mammacareverpleegkundigen alleen voor leden afgeschermd

Welkom

stuur deze pagina door print deze pagina

Doelstellingen

Eind 2001 is een regionaal netwerk voor Mammacareverpleegkundigen opgericht. Afgevaardigden uit dit netwerk komen 2x per jaar bijeen. Het doel van deze bijeenkomsten is het bevorderen van de kwaliteit van zorg voor patiënten met borstkanker.

 

Tijdens de bijeenkomsten van het netwerk vindt  uitwisseling van informatie plaats tussen de mammacareverpleegkundigen, zijn er onderlinge consultaties en worden ervaringen besproken.

 

Wie maken er deel van uit

Er wordt naar gestreefd om vanuit elk ziekenhuis een mammacareverpleegkundige van een verpleegafdeling en een mammacareverpleegkundige van de polikliniek aan de werkgroep te laten deelnemen. De leden zorgen ervoor dat de informatie uit de bijeenkomsten wordt verspreid in de eigen instelling.

 

Wilt u weten wie vanuit uw instelling zitting heeft in de werkgroep of heeft u zelf interesse om lid te worden van deze werkgroep, kunt u contact opnemen met de afdeling Patiënt & Zorg van hetIKNL locatie Leiden.


Special Interest Group (SIG)

Kort na het opstarten van het regionale netwerk, is gestart met het opzetten van een landelijk netwerk, de SIG. Deze vindt plaats onder de vlag van de VvOV. Voordeel is dat kennis, ervaring en faciliteiten van de VvOV gebruikt kunnen worden. Vanuit het regionale netwerk is één mammacareverpleegkundige afgevaardigd in het landelijk netwerk.

 

Voor meer informatie over het regionale netwerk of over de SIG: bel de afdeling Patiënt & Zorg tel. 071 525 97 59 / 071 525 97 07 of mail uw vraag.

Log in
 
Aanmelden
Wachtwoord vergeten
Uw werkgroepen
Na inloggen verschijnen hier de werkgroepen waar u lid van bent.